Debut pozitiv pentru Cosmin Contra la Al-Ittihad! Victorie categorică a echipei sale

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 10:10

Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 10:12

Fostul selecționer a revenit pe banca tehnică după mai bine de jumătate de an de la despărțirea de Dinamo. Contra a semnat cu Al Ittihad, din Arabia Saudită, la sfârșitul lunii august, un contract valabil pe sezon. 

Contra a și debutat pe banca lui Al Ittihad, cu o victorie categorică în etapa cu numărul 4 din campionat, în fața lui Abha, 6-1. 

  • Cosmin Contra

Contra și-a dus echipa pe primul loc 

Antrenorul român a avut astfel parte de un debut cu dreptul în noua sa aventură. Coronado a deschis scorul în minutul 21, însă oaspeții au egalat în minutul 37, dar golul a fost anulat cu ajutorul VAR. Trei minute mai târziu, Romarinho a dublat avantajul lui Al Ittihad, însă Bguir a redus din diferență în minutul 42. Bucuria oaspeților nu a ținut mult, iar înainte de pauză, Al Shammari a reușit să mărească diferența. 

La nici zece minute de la startul rerpizei secunde, Romarinho reușise „dubla”, însă VAR-ul a intervenit și a anulat decizia centralului, dar atacantul nu s-a lăsat, iar în minutul 80 a reușit să mai marcheze o dată. În ultimele două minute de joc, Al Muwallad și Camara au înscris și ei, iar Ala Ittihad a urcat pe prima poziție în clasament, cu 9 puncte obținute în 4 meciuri jucate. 

Echipa lui Contra poate fi devansată de Al Hilal și Al Feiha, în cazul în care cele două echipe câștigă în această etapă. 

Pe acceași temă