Denise Rifai: ‘Oare bucureștenii l-au votat pe Nicușor Dan ca să vadă cam cât îi creste părul?’

Jurnalista Denise Rifai susține că ”Nicușor Dan și-a făcut un titlu de glorie din faptul că s-a lăsat convins să se tundă. Orașul pică pe noi și toată lumea vorbește de cârlionții primarului”.

”Eu nu știu ce regim de viață au domnii de la USRPLUS, dar pe mine m-au cam băgat la idei. Deci. Unicul subiect la modă apropos de Primarul Capitalei a ajuns podoaba sa capilară. Oamenii nu mai au nici apă rece între timp, orașul e un dezastru total și domnul Primar e ocupat cu un referendum pe facebook în urma căruia să se lase convins să se tundă!

Iar mai nou, Nicușor Dan și-a făcut un titlu de glorie din faptul că s-a lăsat convins să se tundă! Treaba e că e pe bune!!!!!

Deci: orașul pică pe noi și toată lumea vorbește de cârlionții primarului. Iar primarul, de parcă ar fi rezolvat radetul, prezintă chestiunea tunsului care pe o maaare realizare.

Mă întreb. Oare bucureștenii l-au votat pe Nicușor Dan ca să vadă cam cât îi crește părul ???!

Pe de alta parte, cetățeana Clotilde le spune locuitorilor de la S1 că e lumea rea și că șobolanii de pe străzi nu s de fapt șobolani, că gunoiul nu e gunoi și că presa e potrivnică! Cred că mâine ne va anunța adevăratul obiectiv de mandat: să anunțe că a reusit să învețe limba română!

Încep să cred că acest partid USRPLUS are ca scop unic – dezvoltarea personală a liderilor săi, din și cu bani publici. Unul se tunde și celălalt învața limba română.

Mâine oare ce ne va mai trăzni???!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *