Descoperire uriașă! Noul coronavirus poate fi anihilat cu un produs natural

 Descoperire uriașă! Noul coronavirus poate fi anihilat cu un produs natural

Așa cum reiese din articolul științific publicat de oamenii de știință germani de la Insitutul de virusologie moleculară ce aparține Ulm Medical Center pe portalul bioRxiv, cercetătorii au descoperit un produs natural capabil să anihileze până la 97% din infecția cu noul coronavirus.

Pe parcursul cercetărilor, experții germani au stabilit că sucul de aronie, familie de plante din care face parte și scorușul negru, poate suprima până la 97% din virusul SARS-CoV-2. Un efect și mai puternic acest produs l-a avut asupra virusului gripal. La fel de eficiente s-au dovedit ceaiul verde și sucul de rodie.

Experții au arătat că virusurile respiratorii infectează nazofaringele și orofaringele, unde se intensifică și provoacă simptome.
Prevenirea infecției inițiale ar putea preveni răspândirea virusului în tractul respirator inferior sau transmiterea către o altă persoană. În acest sens, a fost analizat potențialul produselor pe bază de plante în lupta împotriva infecțiilor gripale și coronavirus.

„Am constatat că sucul de aronie (Aronia melanocarpa), sucul de rodie (Punica granatum) și ceaiul verde (Camellia sinensis) au activitate virucidă împotriva celor două virusuri. Prin urmare, se poate trage concluzia că o gargară și clătirea gurii poate reduce încărcătura virală în gură, contribuind, astfel, la scăderea ritmului de transmitere a virusului”, au spus oamenii de știință.

Citește și Un nou vaccin intră în linie dreaptă și începe testarea pe oameni

Experții au explicat că aceste sucuri și alte asemenea preparate naturale, inclusiv ceaiul verde, sunt capabile să slăbească virusurile datorită mediului acid și a polifenolilor. De exemplu, s-a demonstrat că siropul de soc (Sambucus nigra) ameliorează simptomele la persoanele cu gripă.

Pe 5 noiembrie, medicii au vorbit despre beneficiile peștelui gras în prevenirea coronavirusului. Aceștia au subliniat că astfel de pești conțin vitaminele A, E, D și K2, care susțin imunitatea umană și combat eficient bolile virale.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *