Diana Șoșoacă trage un puternic semnal de alarmă: ‘Eu militez pentru oprirea vaccinării și solicit tuturor părinților să nu-și ducă copiii la vaccinare’

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că se va opune total vaccinării împotriva COVID-19 a copiilor și va cere oprirea imunizării, deoarece acest lucru încalcă Constituția României.

Diana Şoşoacă a reacţionat, după ce Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a autorizat vineri utilizarea vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer/BioNTech pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. Acesta este astfel primul ser autorizat pentru a fi administrat adolescenţilor din cele 27 de state din UE.

„Cea mai gravă problemă la acest moment e vaccinarea copiilor şi hg 550-2021 care încalcă Constituţia României şi Convenţia de Oviedo, ducând la condiţionarea vieţii normale de acte medicale precum vaccinare şi testare”, a declarat Diana Şoşoacă.

De asemenea, senatoarea susţine că adolescenţii vaccinaţi anti-COVID au acuzat efecte adverse grave.

S-a dat un raport prin care 80% dintre adolescenţii vaccinaţi au suferit efecte adverse grave, majore. Eu militez pentru oprirea vaccinării şi solicit tuturor părinţilor să nu-şi ducă copiii la vaccinare.

„În Parlament nici nu se pune problema aceasta. Problema cea mai gravă în Parlament e masca lui Şoşoacă şi dacă s-au vaccinat unii sau alţii şi cum să facem scandal raportat la portul măştii şi la vaccinare”, a mai spus Diana Şoşoacă, conform Româniatv.net.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *