Djokovic și Zverev au jucat punctul care nu se mai încheia niciodată tocmai la minge de set! Desfășurarea schimbului de mingi ireal

Marcu Czentye

Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 09:16

Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 09:21

Novak Djokovic și Alexander Zverev au jucat punctul turneului de la US Open 2021 în penultimul act, care s-a întins pe durata a trei ore și treizeci și patru de minute de joc. Djokovic s-a impus, 4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2 și va juca a noua finală a carierei în Openul American. 

La a doua minge de set procurată de Djokovic în setul 3, numerele 1 și 4 ATP au realizat un schimb de mingi de nu mai puțin de 53 de lovituri, din care a ieșit învingător învinsul Alexander Zverev, care în cele din urmă însă nu a reușit să întoarcă soarta setului cu numărul trei. 

Raliu de 53 de lovituri la minge de set, în semifinala Djokovic vs. Zverev 

Contrar așteptărilor, într-un schimb prelungit, Novak Djokovic a obosit mai puternic decât adversarul său de această dată, Zverev fiind ajutat și de adrenalina secretată în contextul nevoii de a salva mingea de set. Germanul a încheiat punctul cu o dreaptă inversă direct câștigătoare, fiindu-i răsplătit curajul cu care a jucat în acest moment de cumpănă.

Pentru cele cinci victorii semnate pe tabloul principa, Alexander Zverev va părăsi New York-ul cu un cec în valoare de $675,000. Zverev i-a învins la ediția 2021 a US Open pe Sam Querrey, Albert Ramos-Vinolas, Jack Sock, Jannik Sinner și Lloyd Harris. 

Pe acceași temă