Doctorul Răzvan Constantinescu, despre pandemia de coronavirus: ‘Credeți-mă, până în august e gata!’

Medicul Răzvan Constantinescu, cel care la începutul pandemiei de COVID-19 s-a oferit voluntar să se infecteze cu virusul, anunță finalul pandemiei.

Răzvan Constantinescu susține că pandemia de Covid-19 se va încheia până în luna august și că nu vom mai avea parte de un nou val de coronavirus.

THE GREAT FÂS
Primim la redacție:
”Îi văd pe mulți pe-aici bătându-și capul și deducând că „relaxarea” provine din situația dezastruoasă în care se află PNL. #Băbăieți, nu fiți naivi. PNL, Klaus și noi, ca țară, nu contăm. Nu aici s-a luat decizia și nu doar pentru noi. E gata cu mascarada, pur și simplu n-a ținut!
Ce le mai rămâne e să vândă cat mai multe seruri din alea, indiferent dacă vor mai fi vreodată administrate sau nu. De asta UE a și comandat în avans 1,8 miliarde de doze pe care desigur le va și plăti. Odată plătite, nici nu mai contează ce se întâmplă cu ele. Și nu vă mai gândiți că de la toamnă o vom lua de la capăt. Nu va fi! Odată luat piciorul de pe cap, omul se dezmeticește mai repede decât va imaginați. Deci, credeți-mă, până în august e gata!
PS: fereastra de timp în care puteau acționa a fost una foarte îngustă, de 18-20 de luni, și ei au știut foarte bine asta. De aceea a și fost toată teroarea și isteria aia la TV, cu mii de morți reali și mai ales inexistenți și eroi epuizați în halate albe care dansau Jerusalema pe nervii noștri întinși la maximum. Dacă nu se grăbeau din cauza lui Trump, poate peste câțiva ani le ieșea mult mai bine și virusul și resetarea. Voi să fiți sănătoși! De data asta ați scăpat.
De unde fereastra de 18 luni? Simplu, SARS-COV 1 a bântuit pe Pământ fix atât, între noiembrie 2002 și iulie 2003 după care a dispărut atât de bine, încât nimeni n-a mai fost în stare să-l mai găsească pe undeva. Cu ăsta nou e posibil s-o mai lungească un pic din cauza infectărilor și tulpinilor noi apărute după vaccinare, dar oricum mascarada s-a terminat. E Game over! Relax!”
(Adrian Pieptu)”, este mesajul postat de Răzvan Constantinescu.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *