Connect with us

Dominic Fritz spune că Dacian Cioloş și-a semnat sfârşitul carierei politice: Cine te mai ia în serios dacă eşti deja la al treilea sau al patrulea proiect?

Diverse

Dominic Fritz spune că Dacian Cioloş și-a semnat sfârşitul carierei politice: Cine te mai ia în serios dacă eşti deja la al treilea sau al patrulea proiect?

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat sâmbătă, la Prima TV, că Dacian Cioloş este la sfârşitul carierei politice pentru că nimeni nu îl va mai lua în serios.

„Eu cred că ce a făcut Dacian Cioloş pe care, personal îl apreciez, este clar sfârşitul carierei sale politice, pentru că în momentul în care pleci supărat că nu te-ai înţeles cu nu ştiu cine din propriul tău partid, în momentul ăsta cui mai spui că eşti marele luptător împotriva corupţilor şi împotriva neputinţei politice în România?”, a precizat Dominic Fritz.

Întrebat dacă Dacian Cioloş va rupe din voturile USR, Fritz este de părere că Cioloş nu mai poate fi luat în serios, fiind la al treilea sau al patrulea proiect politic.

”Dacă eşti deja la al treilea sau al patrulea proiect politic, cine te mai ia în serios? Partidele care sunt astăzi la putere tocmai sunt partide care nu sunt doar un partid trend. Sunt partide care s-au înfipt totuşi în sistem şi de aceea, încă o dată, important este să avem un partid care sparge acest monopol PSD-PNL şi care nu este un partid de trend, un partid de lider. Adică în sondajele pe care le citaţi scrie Reper, paranteză partidul lui Cioloş. Asta din start nu este un partid fezabil. Partidul lider trăieşte cât trăieşte politic liderul. Avem nevoie de un partid sănătos care, tenace, pe termen lung, livrează pentru români. Şi eu sunt convins că singurul partid care îndeplineşte aceste criterii este USR”, a adăugat Dominic Fritz.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top