Dr. Flavia Groșan: ‘Sunteți liberi să părăsiți pagina. Nu vă ține nimeni cu forța. Nu vă permit să-mi țineți lecții’

Medicul pneumolog Flavia Groșan s-a contrat cu mai multe persoane pe pagina de socializare.

Flavia Groșan le transmite celor care o critică să-i părăsească pagina, pentru că nu le permite să-i țină lecții de atitudine.

Nu as fi crezut ca stilul meu mai putin scorțos, mai putin academic, mai cu umor, mai informal, poate deranja persoane de pe aici. Excelentelor, sunteți liberi sa părăsiți pagina. Nu va tine nimeni cu forța.

Cum nu va permit sa mi țineți lecții de atitudine. Pur si simplu nu știu cine sunteți. In schimb voi știți totul despre mine.

PS Faza asta mi a adus aminte de umorul inegalabil al lui DD. “Excelenta, cand mergi dimineața la birou, ce știi sa faci?” :))))”, este mesajul Flaviei Groșan.

Vezi și

EXCLUSIV Nici Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR nu schimbă nimic! Situația care se perpetuează de pe vremea lui Carmen Dan în Poliția Capitalei

SURSE Posibilă încălcare a Legii la Televiziunea Română! Ar fi fost aprobate două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislația în vigoare!

Mare atenție, români! Se vor da amenzi de până la 100.000 de lei sau riscați închisoarea pentru discriminarea persoanelor vaccinate sau nevaccinate

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *