Dragusin a luat 9,16 la BAC, perla lui Becali a ignorat examenul maturitatii: A spus ca nu are el timp de examene

Octavian Popescu nu s-a prezentat la examenul de bacalaureat.

Perla pe care Becali spera sa obtina zeci de milioane de euro nu a avut timp de examene. Tavi Popescu a preferat sa joace alaturi de FCSB in cateva meciuri amicale cu echipe modeste, in loc sa obtina cea mai importanta diploma din viata unei persoane.

Fotbalistul lui FCSB a terminat cursurile unui liceu din Nucet, in sistem online, deoarece acesta s-a mutat la Bucuresti. El a terminat totusi 12 clase, astfel ca, datorita specializarii liceului sau, acesta a primit un atestat de instructor sportiv.

„Facea cursuri online si a terminat clasa a XII-a, la el acolo, in comuna, la Nucet. Dar nu l-a interesat sa dea si BAC-ul. A spus ca n-are timp el de examene, ca are antrenamente si ceva meciuri amicale pe la Bucuresti. 

Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregatesc de facultate. El a zis ca poate vine pe la toamna, daca o sa aiba timp”, a spus unul dintre profesorii fotbalistului, pentru Gazeta Sporturilor.

In schimb, Rapid are motiv de bucurie, cand vine vorba de examenul de bacalaureat. Opt jucatori de la Rapid au fost devclarati admisi, iar, cireasa de pe tort a fost Stefan Panoiu.

Fiul Laurei Panoiu, conferentiar universitar la Universitatea din Ramnicu Valcea, Panoiu a obtinut media zece, in conditiile in care a sustinut examen la matematica, chimie si limba romana.

De asemenea, Radu Dragusin, fotbalistul lui Juventus, a obtinut media 9.16 la examenul de bacalaureat si a impresionat pe toata lumea, facand o aluzie pe Instagram cu referinta catre critici: „Si ei spun ca nu le poti face pe ambele.”

Pe acceași temă