Drăgușin, prezentat oficial la Sampdoria: bdquo;M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 19:33

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 19:44

Radu Drăgușin (19 ani) a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria până la finalul sezonului. Ceremonia de prezentare a fundașului venit de la echipa torineză a fost întârziată, apărătorul fiind covocat de Florin Bratu la naționala U21

Însă, vineri, Drăgușin a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Sampdoriei și a ales să evolueze cu numărul 19 pe spate. Totodată, fundașul central a oferit primele declarații pentru noua sa echipă, menționând că a învățat foarte multe de la Bonucci și Chiellini.

  • Drăgușin, prezentat oficial la Sampdoria: „M-am pregăti alături de mari fundași și campioni europeni”

Dragușin: „Sunt dornic să arăt ce calități am”
 

Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calități am. Mă simt bine aici, abia aștept să debutez.

M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-ai ajutat, m-au sprijinit. De le ei poți învăța multe lucruri ca să te descurci pe teren.

Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică, acestea ar fi calitățile mele. 

Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, au fost primele cuvinte ale lui Drăgușin în tricoul Sampdoriei. 

Jucătorul român ar putea debuta pentru Sampdoria chiar împotriva campioanei Italiei, Inter Milano, duminică, de la 13:30, în a treia etapă din Serie A. 

Pe acceași temă