EXCLUSIV | Daca nu e Guardiola, poate vine Klopp! :) Doua variante de meciuri din Champions League pentru Arena Nationala! City – Gladbach a picat

Arena Nationala a gazduit meciul din optimile de finala Champions League dintre Atletico Madrid si Chelsea. 

Reglementarile Covid-19 din Spania si Germania nu a permis echipelor din Marea Britanie sa se poata deplasa pentru meciurile din turul optimilor Champions League. Astfel, partidele s-au disputat pe un teren neutru. 

Arena Nationala a fost alegerea oficialilor lui Atletico Madrid pentru meciul tur cu Chelsea, incheiat 1-0 pentru englezi. Stadionul din Bucuresti ar putea sa mai gazduiasca inca un meci de Champions League, iar UEFA are doua variante. 

Desi s-a scris initial ca Manchester City – Borussia Monchengladbach are mari sanse sa se joace la Bucuresti, varianta a picat. Din sursele www.sport.ro, exista doua variante de meciuri care s-ar putea disputa pe Arena Nationala. Una dintre variante este returul Liverpool – Leipzig, iar cea de-a doua este Chelsea – Atletico, insa la fotbal feminin. 

Meciul tur dintre Liverpool si Leipzig s-a jucat pe Puskas Arena din Budapesta, iar echipa lui Klopp s-a impus cu 2-0. Returul este programat pe 10 martie 2021. 

Pe acceași temă