EXCLUSIV | DDB a mintit la fel de mult ca oricare patron! Diego Fabbrini ii ataca dur pe fanii-actionari ai lui Dinamo

Fabbrini a devenit liber de contract, dar isi cere restantele.

Fotbalistul italian acuza ca a fost pacalit de cei din DDB si anunta ca nu va renunta la drepturile sale salariale chiar daca s-a despartit de Dinamo. In acest sens, Fabbrini a luat legatura cu un avocat pentru a da clubul din „Groapa” in judecata.

„Toata lumea stie in ce situatie este Dinamo acum. Pe mine nu ma mai intereseaza, o sa-mi gasesc o alta echipa. Avocatul meu a inceput sa lucreze. Singura parte buna de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum inainte nu ma mai intereseaza. Imi voi gasi o alta echipa, voi incerca o noua experienta. Acum urmeaza un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiti cu avocatul meu, va dau numarul lui.

DDB au spus prea multe lucruri. DDB a mintit la fel de mult ca oricare patron. Adevaratii fani ai acestei echipe au pus banii din buhzunarul lor pentru a salva clubul.

Acum nu ma mai intorc in Romania dar niciodata nu se stie”, a spus Diego Fabbrini la PRO TV.

Agentul fotbalistului italian a anuntat ca acesta va cere in instanta salariul pentru urmatorii doi ani de zile, cat mai avea contract cu Dinamo (432 de mii de euro), plus 70 de mii de euro, care reprezinta salariile restante pe ultimele luni.

Diego Fabbrini a imbracat de 58 de ori tricoul lui Dinamo in cele doua sezoane petrecute in „Stefan cel Mare” (2019/2020 si 2020/2021) si a marcat patru goluri.

Pe acceași temă