Fiica lui Ion Dichiseanu a acuzat medicii de malpraxis, înainte ca marele actor să treacă la cele veșnice!

 Fiica lui Ion Dichiseanu a acuzat medicii de malpraxis, înainte ca marele actor să treacă la cele veșnice!
Actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, la 87 de ani. Acesta se afla internat de mai multe luni la Spitalul de Urgență Floreasca.Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, a lansat acuzații grave la adresa medicilor, înainte ca tatăl ei să moară. Ioana Dichiseanu a mărturisit, la Realitatea Plus, înainte ca tatăl ei să moară, că starea sa de sănătate s-ar fi agravat ca urmare a unei erori medicale.

Mai precis, un diagnostic care se pare că a fost grești a dus la trimiterea actorului pentru biopsie, într-o clinică privată, unde ar fi contactat o bacterie extrem de gravă. Ioana Dichiseanu a precizat că în momentul în care va avea toate datele concrete va apela la un avocat, pentru a deschide un dosar de malpraxis, scrie realitatea.net.

Încă dinainte de decesul marelui actor, fiica sa a afirmat că analizele tatălui eu au fost interpretate în mod eronat de către medicii de la clinica privată, unde actorul fusese dus prima dată. Aceasta ar vrea să apeleze la un avocat pentru a dovedi că a fost vorba de malpraxis.

S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT (computer tomograf). Acel CT a fost interpretat nu foarte concludent. (…) Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! (…) L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă” a afirmat Ioana Dichiseanu la un post TV, în perioada în care tatăl ei era internat în spital.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *