Fiica unui pacient mort în incendiul de la SJU Piatra Neamț: Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul.

 Fiica unui pacient mort în incendiul de la SJU Piatra Neamț: Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul.

Fiica unui pacient infectact cu coronavirus și decedat în incediul de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a făcut o serie de dezvăluiri șocante.

Femeia a declarat că de patru zile a încercat să dea de tatăl ei, să vadă ce se întâmplă cu starea lui de sănătate, însă personalul medical îi închidea telefonul.

Aseară, femeia a primit un telefon și a fost informată că tatăl său a murit.

„Am fost anunţaţi aseară, la ora 23:00, că a decedat. Noi speram să fi fost la etajul 3, că am înteles că au fost tranferaţi”, spune fiica pacientului decedat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, conform Antena 3.

Femeia a declarat că de patru zile medicii și asistentele refuzau să îi dea date despre tatăl ei.

„Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul. Domne, dar fă-ţi un program să poată să sune aparţinătorul dacă are nevoie de ceva”, a mai spus fiica pacientului decedat

„Dacă îl laşi, îl laşi că nu te interesează. Sun, îi deranjez… Şi acum, aşa mult i-am deranjat că a luat foc”, a mai spus revoltată fiica pacientului decedat.

Vezi și

Document. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde au ars de vii 10 persoane, organizează un concurs pentru ocuparea funcției de manager, în această perioadă

EXCLUSIV Avalanșă de asiatici pe piața muncii! Mii de oameni au sosit în România, pentru a umple golurile din industrie

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *