Florin Cîțu, dezorientat de ieșirile lui Ludovic Orban: ‘Nu înțeleg de ce și-a schimbat acum declarațiile’

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat despre demiterea lui Alexandru Nazare că decizia de a remania un ministru este atributul constituțional al premierului, adăugând că nu înțelege de ce președintele PNL, Ludovic Orban, și-a schimbat acum opinia pe acest subiect.

El a fost întrebat de jurnalişti la Palatul Victoria despre o afirmaţie recentă a lui Ludovic Orban privind remanierea ministrului Finanţelor, care ar fi fost făcută fără consultarea sa şi a partidului.

„O spun a nu ştiu câta oară: decizia de a remania un ministru este atributul constituţional al premierului – şi declaraţie pe care a făcut-o şi domnul Orban de foarte multe ori. Nu înţeleg de ce şi-a schimbat acum declaraţiile „, a declarat Florin Cîţu, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Florin Cîțu: ‘PIB-ul nominal a crescut mult mai rapid decât ne așteptam. Am înghețat salariile în sectorul public, înainte de a avea această trecere peste 50%’

Florin Cîțu se spală pe mâini: ‘Niciodată nu a fost înregistrat, nu mi-a fost prezentat un astfel de document’

Vin banii pentru localitățile afectate de inundații și alunecări de teren! Florin Cîțu: ‘S-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii’

În timp ce Florin Cîțu anunță relaxări, Valeriu Gheorghiță dă alarma: ‘Valul 4 va fi mult mai agresiv’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *