Florin Roman amenință cu justiția după ce a fost luat pe sus în Parlament: ‘Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale’

 Florin Roman amenință cu justiția după ce a fost luat pe sus în Parlament: ‘Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale’

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL) a anunţat că va depune plângere penală „pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliţia toxică USR-AUR”.

Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional!

Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputatilor! Ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședința!

Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Și pentru ca a comis un nou abuz constituțional!

Noua alianța toxica USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *