Florin Roman o ia pe urmele lui Florin Cîțu! După Superman-Cîțu, Roman se compară cu Ion Rațiu!

Deputatul Florin Roman se compară cu liderul țărănist Ion Rațiu, după ce a fost îndepărtat cu forța de la Tribuna Parlamentului.

Florin Roman acuză că Ludovic Orban, președintele PNL, este complice cu George Simion și cu membrii AUR, care l-au îndepărtat de la Tribuna Parlamentului, dat fiind că nu a vrut să-i dea microfonul Ancăi Dragu, șefa Senatului.

Roman compară episodul petrecut joi cu cel care a avut loc în septembrie 1991, când Ion Rațiu era înconjurat de mineri în Parlament.

Asteptam ca Ludovic Orban, președintele Camerei Deputatilor, sa se delimiteze de actele de huliganism din parlament, comise de coaliția toxica USR – AUR! E și tăcerea o complicitate la alianța domnului Orban cu extremiștii.

Emil Boc spunea bine ca Ludovic Orban lucrează împotriva guvernului liberal. Acum e clar ca dl Orban acționează și împotriva noastră in parlament, cel puțin împotriva celor pe care nu-l susțin!

La brat cu Simion și gealatii lui, Ludovic Orban!

* am solicitat Stenograma sedintei, scrisă și audio, de BPR pentru a demonstra ca dl Orban minte in privința deciziei de conducere a plenului reunit!”, spune Florin Roman.

Fotografia distribuită de Roman, pe Facebook:

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane stând jos şi persoane în picioare

Florin Cîțu se crede Superman

Joi, Florin Cîțu a publicat, pe contul de Instagram, un video editat. În clipul respectiv apare un Superman cu fața lui Florin Cîțu.

superman citu

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *