Fostul sot al actritei inecate Naya Rivera iese la atac. Pe cine da in judecata si care sunt acuzatiile

 Fostul sot al actritei inecate Naya Rivera iese la atac. Pe cine da in judecata si care sunt acuzatiile

Actorul Ryan Dorsey (37 de ani) a facut o plangere in justitie care sa razbune moartea tragica a fostei sale sotii, inecate in Lacul Piru.

Naya Rivera (33 de ani), cunoscuta in special pentru rolul din serialul „Glee”, a decedat in conditii misterioase la data de 8 iulie, disparand in adancurile lacului Piru. Actrita a plecat impreuna cu fiul sau de 5 ani intr-o plimbare de relaxare cu barca, insa la mal s-a intors doar micutul Josey, recuperat din larg de o alta ambarcatiune. Dupa 5 zile de cautari intensive, trupul Nayei Rivera a fost in cele din urma descoperit, confirmandu-se astfel moartea prin inecare.

Acum, dupa cateva luni in care a preluat custodia micutului Josey, actorul Ryan Dorsey (de care Naya Rivera divortase in 2018) s-a decis sa caute vinovati, incepand un proces cu administratorii respectivului lac. Plangerea, depusa in numele fiului minor, e legat de faptul ca tragedia era una care putea fi prevenita. Mai precis, avocatii lui Ryan vor sustine in instanta ca barca inchiriata nu a respectat standardele de siguranta (scara, franghie, ancora, radio etc.) si vor acuza, de asemenea, absenta de pe Lacul Piru a avertizarilor referitoare la inotul in lac, in conditiile in care curentii sunt foarte puternici, iar acesta n-a fost singurul eveniment trist de acest gen.

Pe acceași temă