Connect with us

Fratele lui Novak Djokovici dă cărțile pe față: Motivul pentru care liderul mondial al tenisului nu a părăsit Australia

Economic

Fratele lui Novak Djokovici dă cărțile pe față: Motivul pentru care liderul mondial al tenisului nu a părăsit Australia

Fratele lui Novak Djokovici, Djordje, a declarat că liderul ATP vrea să se facă dreptate în cazul său, el menţionând că dacă ar fi părăsit Australia, Novak ar fi recunoscut că este învins, ceea ce nu este o opţiune, informează theage.com.au.

“Novak ar fi putut părăsi Australia până acum, dar dacă ar fi făcut-o, ar fi recunoscut că este vinovat, ceea ce nu este adevărat, şi învins, ceea ce nu este o opţiune. Ce ne-a rămas este să aşteptăm decizia instanţei. Nu ştiu ce va face dacă decizia nu va fi în favoarea sa, nici el nu ştie. Este plin de emoţii şi tenisul şi grand slam-ul sunt acum ultimele lucruri la care se gândeşte. Vrea doar să se facă dreptate şi să iasă la iveală adevărul”, a spus Djordje Djokovici.

Citește și: Familia lui Novak Djokovici se dezlănțuie: ‘E victima unei agende politice. Ei îl ţin în captivitate. Îl calcă în picioare ca să calce în picioare Serbia’

El a reiterat faptul că toate documentele de intrare în Australia pentru Novak s-au făcut prin intermediul Tennis Australia, după ce sportivului i s-a acordat permisiunea de a concura printr-un proces al Tennis Australia/guvernului regional care i-a acordat o scutire medicală de la vaccinare.

“El nu a completat niciun formular, totul s-a făcut prin federaţia australiană de tenis. A cooperat cu guvernul federal şi federaţia de tenis nu poate emite un certificat, a fost emis de guvernul regional. Însă guvernul federal a oprit certificatul, ceea ce înseamnă că am ajuns într-o situaţie politică serioasă. Novak nu vrea să se retragă, el vrea să se facă dreptate pentru el şi pentru toţi ceilalţi”, a explicat Djordje.

Citește și: Scandalul Djokovic devine unul POLITIC: Serbia a înaintat un protest oficial ambasadorului Australiei la Belgrad

Tennis Australia a anunţat că sportivii nu au fost induşi în eroare în mod intenţionat, informaţie cu privire la exceptarea de la vaccinare fiind luată dintr-un ghid de pe un site recomandat de ministrul Sănătăţii.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră a declarat că atunci când lui Djokovici sau altei persoane i se anulează viza, acest lucru nu înseamnă neapărat că persoana respectivă va avea interdicţie pe trei ani de intrare în ţară. Se poate renunţa la interdicţie în anumite circumstanţe, fiecare caz fiind analizat şi în funcţie de situaţie luându-se decizia cu privire la interdicţie.

Citește și: Un nou caz Djokovic – O jucătoare de tenis, nevoită să plece acasă după ce i-a fost anulată viza în Australia

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top