Gabriela Firea a răbufnit: ‘Despre asta este noul București-bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, nimic’

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea iese din nou la atac. Potrivit senatorei social-democrate, „bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei”. Fostul edil al bucureșetenilor susține că USR Plus ar fi „sărit la gâtul lui Nicușor Dan” și asta actualul edil „organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP”.

„Nimic pentru oameni, totul pentru ei! Bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei! USR+ a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan! Da, ați auzit bine, USR+, partidul fondat chiar de el și care l-a susținut cu toate forțele să ajungă pe scaunul de primar general.

Cică, NIMICușor organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP. Nu-i prima dată când auzim asta. Ne-o spunea și Moise Guran, după ce a abandonat comunicarea USR+ și a văzut cum s-au purtat negocierile în anul electoral.

Supărarea e să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști!

După ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!

Cei din USR+ fac orice să prindă una-două funcții în Administrația Spitalelor, dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene.

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă!

Despre asta este Noul București : bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, NIMIC.

De 10 luni, orașul stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani”, afirmă Firea, într-o postare pe contul său de Facebook, conform realitatea.net

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *