Gabriela Firea îl pune la zid pe Nicușor Dan: ‘În campania electorală a venit exact cu acest slogan că lucrurile vor merge formidabil în Capitală’

 Gabriela Firea îl pune la zid pe Nicușor Dan: ‘În campania electorală a venit exact cu acest slogan că lucrurile vor merge formidabil în Capitală’

Fostul primar al Capitalei, actual senator PSD, Gabriela Firea a explicat care este miza scandalului din coaliţie privind bugetul Capitalei.

„Noi ar trebui să ne declarăm uluiți și nu domnul primar general. Reamintesc că în campania electorală a venit exact cu acest slogan că lucrurile vor merge formidabil în Capitală.

Trebuie doar ca eu să plec împreună cu echipa mea pentru că, el are sprijinul Guvernului, pentru că se află într-o coaliție de partide de dreapta care dețin și guvernarea, astfel încât problemele de sistem din Capitală vor fi rezolvate acum, deoarece foștii primari nu au avut sprijin de la Guvern.

Bucureştenii care au crezut în promisiunile coaliţiei sunt dezamăgiţi

Sunt convinsă că mulți oameni de bună credință chiar au crezut în aceste promisiuni pentru că ele erau întărite de declarațiile fostului premier Ludovic Orban și de declarațiile fostului Ministru de Finanțe Florin Cîțu și de toți ceilalți lideri PNL, USR Plus .

Şi ce vedem la șase, șapte luni de la preluarea mandatului de primar general? Că exact partidele din această alianță de dreapta care a venit pe un munte de promisiuni, reprezentanții acestora nu se mai înțeleg deloc.

Refuzul USR PLUS este o ticăloşie

Acest pretext al USR PLUS că nu votează bugetul deoarece este alcătuit pe bază nereală, referindu se la suma de 7 miliarde de lei este realmente o ticăloșie.Nu se poate încheia bugetul Capitalei cu patru miliarde.

Acum vede și domnul Nicușor Dan ce declarații eronate făcea înainte de a fi primar, când mă acuza că închei bugetul la 6-7 miliarde de lei și că nu mă mărginesc la cele patru miliarde primite de la minister.

Miza sunt utilitățile publice care vor întârzia să mai fie furnizate pentru cetățeni deși avem o lege în vigoare. Diferența dintre 4 şi 7 miliarde este munca primarului şi a echipei sale”, a spus Gabriela Firea, conform Antena3.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *