Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, LIVE TEXT de la 18:15 | Gazdele încearcă să depășească startul slab de sezon

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:36

Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:37

Gaz Metan are o singură victorie în acest sezon, cea de pe teren propriu, cu nou-promovata CS Mioveni, 1-0. De atunci, medieșenii au adunat o remiză și cinci înfrângeri, ajungând la 4 eșecuri consecutive. 

Echipa lui Mihai Teja este a doua cea mai slabă din campionat în acest start de sezon și se află pe penultimul loc în clasament, cu 4 puncte obținute, cu două mai mult decât Academica Clinceni, echipa de pe ultimul loc. 

De cealaltă parte, FC Voluntari a avut un parcurs oscilant în acest sezon, bifând patru înfrângeri și trei victorii. Echipa lui Liviu Ciobotariu vine după victoria cu Chindia din campionat și are și o victorie în pauza internațională, în amicalul cu CSA Steaua, 2-1. 

Ilfovenii sunt pe locul 11 în clasament, cu 9 puncte obținute, la egalitate cu Chindia și FCSB, însă echipa lui Săndoi a disputat deja meciul din etapa cu numărul 8, pe care l-a câștigat cu 1-0, pe terenul lui CS Mioveni. 

În ultima întâlnire dintre cele două, în play-out-ul sezonului trecut, meciul s-a încheiat 1-1, iar atunci marcau Droppa pentru ilfoveni și Morar pentru gazde. 

Echipele probabile
 

Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu – Velisar, Filip, Matricardi, Romeo – Dragoș, Moura – Grădinaru, Deaconu, Chamed – Irobiso 

FC Voluntari: Popa – Briceag, Armaș, Tamaș, Ricardinho – Droppa, Achim – Gheorghe, Rață, Lopes – Nemec 

Pe acceași temă