Gaz Metan Mediaș – Sepsi LIVE SCORE, de la ora 18:00. Luptă între vecinele din subsolul clasamentului

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 12:08

Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 12:20

Ilie Poenaru are o nouă provocare la Gaz Metan Mediaș, formație care s-a despărțit în acest început de sezon de Mihai Teja. De partea cealaltă, Sepsi mizează pe experiența unui tehnician consacrat, Leo Grozavu, cel care la formația din Sfântu Gheorghe are un mix de jucători tineri și fotbaliști consacrați. 

Sepsi se află pe locul 13, cu opt puncte după nouă etape, în timp ce Mediaș ocupă poziția a 14-a, cu șapte puncte după nouă runde. 

  • Reacția lui Leo Grozavu după eliminarea din Conference League! Antrenorul a citat-o pe Ana Maria Popescu

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 10 ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte 3 victorii, iar alte 4 jocuri s-au terminat la egalitate.

Primul duel a avut loc pe 10 august 2017, atunci când gruparea din Mediaş a învins „acasă” cu 2-1, marcatori Alexandru Curtean, Laurenţiu Manole, respectiv Attila Hadnagy. Acesta a fost şi singurul succes bifat de Gaz Metan în cele 5 partide disputate pe teren propriu, în rest două remize şi două victorii covăsnenii. Potrivit site-ului LPF, doar un meci s-a terminat fără gol, pe 18 noiembrie 2017, cu Sepsi OSK în postura de gazdă.

Cea mai mare diferenţă de scor: 12 decembrie 2020, Gaz Metan-Sepsi OSK 0-3. Cea mai recentă întâlnire directă: 21 martie 2021, Sepsi OSK-Gaz Metan 1-1, goluri înscrise de Gabriel Vaşvari, respectiv Ronaldo Deaconu.

Pe acceași temă