George Simion: ‘AUR nu agreează jocuri de imagine fără rezultat cum încearcă să facă PSD’

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că Guvernul Cîţu trebuie să plece, însă voturile PSD şi ale formaţiunii nu sunt necesare pentru ca moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi să treacă, motiv pentru care este necesar şi sprijinul altor parlamentari, declară pentru News.ro liderul formaţiunii, George Simion, subliniind însă că AUR nu agreează jocuri de imagine fără rezultat cum încearcă să facă PSD.

„Guvernul Cîţu trebuie să plece, neapărat, cât mai repede. AUR nu agreează jocuri de imagine fără rezultat cum încearcă să facă PSD. Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru”, a declarat vineri, pentru News.ro, deputatul George Simion.

Liderul AUR anunţă de asemenea că reprezentanţii formaţiunii politice vor încerca să obţină susţinere şi din partea altor parlamentari, în contextul în care PSD şi AUR nu au, împreună, voturile necesare căderii guvernului prin moţiune. 

”Vom căuta susţinerea şi a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre şi ale PSD nu sunt suficiente pentru o moţiune de cenzură. De asemenea, revenim cu solicitarea către PSD să susţină suspendarea din funcţie a lui Klaus Iohannis printr-un referendum naţional”, a precizat George Simion.

PSD a anunţat că va depune moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu în 14 iunie, conform cu news.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *