George Simion, dezvăluie ce tip de guvernare ar putea avea România, dacă va trece moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu

„Să voteze parlamentarii, să arate. Cu bilele la vedere. Și cei de la PSD că să nu se îndoiască lumea de ei. Noi așa o să facem. Suntem transparenți.”, a spus George Simion, despre votarea moțiunii de cenzură împotriva lui Cîțu.

„Nu are președintele voie, atâta timp cât nu există o majoritate parlamentară, să îl lase pe acest individ, în continuare, prim-ministru.

Poate luăm în considerare ideea unei guvernări de uniune națională, conform ponderii din Parlament, cu specialiști nu cu oameni care ne-au condus prost timp de 30 de ani.

E foarte importantă persoana prim-ministrului. Noi am înaintat o astfel de persoană, din afară partidelor politice. Dacă nu, vrem să ajunge la alegeri anticipate.

O să fie o mare reușită, pentru noi, marți, când reușim să-l debarcăm pe Florin Cîțu din Guvern.

Eu mă bazez acum pe faptul că acum sunt falii puternice în rândul acestor partide. în PNL sunt cel puțîn două tabere. În USR PLUS sunt două partide care nu se înțeleg. Și dorința mea este să nu mai avem această guvernare toxică pentru România.

Mă bazez pe faptul că președintele Partidului Național Liberal este acest individ speriat, numit Florin Citu, care nu mai știe ce să facă. Dacă ar putea să ne cumpere, dar nu poate, dacă ar putea să ne aresteze, să ne interzică, să ne facă ceva să nu mai existe AUR, pentru că îl încurcăm.

Orice om care ajunge în funcția de prim-ministru începe să fie bolnav după putere și nu mai ascultă ordinele celui care îl pune acolo.”, a mai spus Simion, conform Antena3.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *