George Simion, ieșire dură la adresa Guvernului: ‘Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii. Este o idioțenie’

Deputatul George Simion, co-președinte AUR, a declarat că se opune vaccinării copiilor, având în vedere că unele țări din Europa au oprit acest demers.

George Simion (AUR) a criticat în termeni duri posibilitatea ca vaccinarea anti-COVID să devină obligatorie, aşa cum s-a propus, de exemplu, în Franţa. Deputatul a mărturisit că nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus.

„Nu are voie Guvernul, nu este constituţional. E împotriva tuturor drepturilor elementare ale omului şi cu siguranţă ne vom opune, aşa cum ne-am opus. Suntem singura forţă politică care se împotriveşte vaccinării oligatorii.

În momentul acesta, eu ca cetăţean nevaccinat nu pun în pericol viaţa unui cetăţean vaccinat. Asta nu spune domnul Macron şi ciracii lui din România, Dan Barna şi Dacian Cioloş. Am văzut că domnul Cioloş a cedat presiunilor şi s-a vaccinat”, a declarat George Simion (AUR).

De asemenea, copreşedintele AUR a catalogat vaccinarea copiilor drept o „idioţenie”.

„AUR a fost primul partid care a denunţat această idioţenie de a vaccina copiii între 12 şi 16 ani. Statistic au o rată de mordibitate de 0. Nu e cazul. Au arătat cercetătorii canadieni şi americani.

Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii, pentru că faci miocardită, pericardită. Există cazuri şi multe ţări din Europa au oprit vaccinarea pentru adolescenți”, a mai precizat George Simion.

Mai mult, deputatul AUR a contestat decizia Ministerului Sănătăţii care obligă cadrele medicale să-şi plătească testele pentru depistarea COVID-19 în cazul în care aleg să nu se vaccineze.

„Ne scriu foarte multe cadre medicale. Sunt înspăimântaţi de faptul că sunt obligaţi. Le-a spus ministrul Sănătăţii că din septembrie îşi plătesc singuri testele. Nu e un şantaj, îţi pierzi locul de muncă, pentru că nu îţi poţi plăti din trei în trei zile testul rapid”, a mai spus George Simion, conform Româniatv.net.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *