Gheorghe Piperea, ieșire dură la adresa lui Raed Arafat: ‘A primit o mega-palmă de la ÎCCJ. Trebuie demis și tras la răspundere’

Avocatul Gheorghe Piperea a lansat critici dure la adresa șefului DSU, Raed Arafat: ”Trebuie demis și tras la răspundere acum”.

”Vă spuneam eu că lumea s-a trezit, în ciuda anacronismului de care a dat dovadă ieri CCR.

Arafat a primit o mega-palmă de la ÎCCJ – secția de contencios administriativ și întreaga construcție plandemică a început să se surpe sub loviturile justiției.

Hotărârea nr.9/2021 a CNSU stabilea că, dacă cetățenii români intră în țară venind din țări “galbene/roșii”, trebuie să intre în carantină.

Această hotărâre este anulată definitiv. Guvernul este obligat să publice această hotărâre în M.Of. în 24 de ore. CNSU nu mai are dreptul să emită o hotărâre identică sau similară.

Arafat trebuie demis și tras la răspundere acum.

PS Tot meritul îi aparține avocatei Elena Radu, pe care o felicit călduros pentru insistență și incisivitate.

PPS Reamintesc că nicio hotărâre a CNSU (exceptând-o pe cea din 14 mai 2020) nu a fost publicată în M.Of., deci toate sunt acte administrative INEXISTENTE

Notă – vorbim despre dosarul nr. 3251/2/2021 și de decizia nr.3479/2021.

Later edit – cei care au avut de pierdut și pătimit din cauza carantinei pot cere despăgubiri statului și lui Arafat PERSONAL”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *