Gica Popescu a dezvaluit care este principalul motiv pentru sezonul ratat al FCSB: Conteaza foarte mult acest lucru!

FCSB a incheiat pe primul loc sezonul regulat, insa ceva s-a rupt in jocul”ros-albastrilor” in playoff si au pierdut titlul in fata CFR-ului.

Gica Popescu este de parere ca principalul motiv care a stat la baza evolutiilor slabe ale clubului lui Becali il constitue faptul ca FCSB nu are propriul stadion. „Ros-albastrii” evoluand pe mai multe arene in acest sezon.

„Eu cred ca e foarte greu pentru un club care nu are o „casa”, care nu are cu ce sa se indentifice. 

Sunt fani care vin la stadion si stiu: ‘eu am scaunul meu, am locul meu unde stau la meciuri’. Daca nu ai o ‘casa’ este foarte greu sa creezi o legatura cu suporterii.

E complica si pentru jucatori daca ii plimbi de colo-colo. Sa te plimbi la de la Bucuresti la Giurgiu… nu este simplu.

Clar este vorba si despre o chestiune sportiva, dar cred ca s-ar putea ca primul lucru care sa conteze sa fie acela ca nu au o ‘casa’ a lor”, a spus Gica Popescu pentru Digi Sport.

Gigi Becali spera sa puna capat cat mai curand capat acestei situatii. FCSB a demarat deja procedurile, pentru a putea disputa meciurile de pe teren propriu pe „Arcul de Triumf”, insa momentan s-a lovit de refuzul administratorului arenei. Mai mult, suporterii de rugby din Romania au protestat impotriva „fotbalizarii” politice a Casei Rugbyului Romanesc.

Pe acceași temă