Gruparea Corduneanu, întâlnire de gradul 0 cu un lider interlop din Spania!

Liderii uneia dintre cele mai temute grupări din România, Costel și Adrian „Beleaua” Corduneanu s-au întâlnit la Iași, recent, cu Iulian Bogdan Iordache, zis Faraonu’ de la Madrid.

Adrian și Costel Corduneanu, liderii clanului cu același nume, au avut parte, zilele trecute, de o surpriză plăcută! Faraonul de la Madrid, interlop plecat din Craiova și care a reușit să se impună în Spania, i-a vizitat pe cei doi la Iași. Se pare că, între discuții amicale, aceștia au mai vorbit și despre disputele din lumea interlopă, din România, scrie Cancan.ro.

Bogdan Iordache a venit pentru a doua oară în România în ultima lună. În ambele cazuri, invitat la botezul copiilor lui Mircea Nebunu’ și al lui Feraru. Profitând de revenirea în țara natală, Faraonul a stabilit o întrevedere-fulger cu Adrian Corduneanu și Costel Corduneanu.

Conform sursei citate, Faraonul a mers la Iași, alături de soția lui, Faraoanca de la Madrid, acolo unde îl așteptau Cordunenii. Întâlnirea, prietenească, s-a lăsat cu o lungă discuție la o terasă din Copou, unde liderii și-au expus părerile despre evenimentele din ultima perioadă.

Vezi șiEXCLUSIV Din fața MAI, un comisar-șef îi atrage atenția ministrului Lucian Bode: ‘Nu cred că mai putem asigura siguranța pe care o clamăm prin inscripțiile de pe mașini’

Liderii Cordunenilor, la masă cu ”Faraonul” din Madrid. Au venit și nevestele cu ei!

Sursa foto: Cancan.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *