Ieșire dură a Olguței Vasilescu: ‘Să se scoată mizeria referitoare la pensiile și salariile românilor’

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat la criticile aduse de Comisia Europeană PNRR-ului redactat de Guvernul Cîțu.

Vasilescu consideră că CE ne-a făcut un mare bine, prin respingerea PNRR-ului. Mai mult, fosta șefă a Muncii speră ca din următoarea variantă a PNRR să fie scoasă „mizeria referitoare la pensiile și salariile românilor”.

Comisia Europeana a respins PNRR! La cat de prost a fost redactat, ne-au făcut un mare bine! Sper ca din următoarea variantă să se scoată mizeria referitoare la pensiile și salariile românilor, prin schimbarea legislației de către firme străine de consultanță!

E bine să știți și că investiții, în viziunea guvernului PNL USR, nu prea existau în proiectul PNRR. Pentru toata tara, se alocau fonduri pentru 400 de km de conductă de gaze. Adică atât cat e necesarul pentru vreo 20 de comune.

Se alocau bani pentru reabilitarea termică a 1700 de blocuri pentru toată țara, in condițiile in care doar Craiova are vreo 4000 de reabilitat. In rest, bani cu dedicație pentru ONG-urile si firmele de casă ale partidelor aflate la guvernare!”, este mesajul Olguței Vasilescu.

Vezi și

Lovitură în plin pentru doi dintre șefii Ministerului de Interne! Irina Alexe (USR-PLUS) și Aurelian Păduraru (PNL), secretari de stat în MAI, nu vor mai putea cumula pensia cu salariul

Experiment Bugetul.ro. L-am ascultat pe primarul USR-PLUS al Sectorului 2 și am mers 4 metri până la un coș de gunoi, apoi am mai mers 4 și alți 4, și alți 4, și alți 4

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *