Încă-l așteptăm! . Mihai Iosif îl vrea pe Ben Arfa la Rapid. Antrenorul a anunțat încă un transfer

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 22:39

Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 22:43

Starul francez este liber de contract și, chiar dacă își dorea să-și continue cairera în Franța, acesta ar putea ajunge, în cele din urmă, în Giulești. 

”Încă-l așteptăm!”, s-a limitat să spună antrenorul Mihai Iosif, care spune că, cel mai probabil, la Rapid va reveni și Alex Ioniță.

„Încă-l așteptăm! Nu a căzut transferul! E posibilă și această variantă, sper să nu fie cum a fost Baptista la CFR Cluj. În primul rand nu trebuie să depășim bugetul pe care-l avem. Probabil va veni și Alex Ioniță. A reziliat cu CFR Cluj”, a spus Iosif, la Digi Sport.

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate.

Rapidul a rămas pe locul doi, chiar dacă a pierdut în etapa a șaptea din Liga 1, cu Universitatea Craiova, 1-2. Giuleștenii au 16 punte și sunt la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Pe acceași temă