Începe iar scandalul în Guvern? Vlad Voiculescu ar putea reveni: ‘Aștept să se decidă’

După ce a fost demis cu scandal de la Ministerul Sănătății, de premierul Florin Cîțu, Vlad Voiculescu ar putea reveni.

Actualul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a dat de înțeles că, dacă Voiculescu acceptă, l-ar putea numit drept secretar de stat în minister.

În declarațiile anterioare nu am exclus posibilitatea de a colabora într-o formă instituțională cu Vlad Voiculescu pe viitor.

Despre cel de-al doilea post de secretar de stat: suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină”, a afirmat, vineri, Ioana Mihăilă, la interviurile HotNews LIVE.

Întrebată despre o eventuală revenire a lui Vlad Voiculescu în Ministerul Sănătății, eventual într-o funcție de secretar de stat, care este vacantă în acest moment, Mihăilă a răspuns: „Cred că îl voi lăsa pe dumnealui să vină cu propunerea”.

Adică așteptați să vă sune domnul Vlad Voiculescu?”, a fost întrebată Ioana Mihăilă, la Interviurile HotNews LIVE:

Nu este vorba să mă sune. Cred că aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor și care este viitorul lui, implicarea lui în domeniul sănătății”, a punctat ea.

Vezi și

SURSE Posibilă încălcare a Legii la Televiziunea Română! Ar fi fost aprobate două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislația în vigoare!

Mare atenție, români! Se vor da amenzi de până la 100.000 de lei sau riscați închisoarea pentru discriminarea persoanelor vaccinate sau nevaccinate

Românii nu vor avea minivacanță de 1 iunie! Raluca Turcan, soluție pentru cei care vor liber luni

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *