Începe marea bătălie în interiorul PNL. A luat naștere aripa Florin Cîțu: ‘Mi-a cerut direct susținerea politică’

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că prim-ministrul Florin Cîţu i-a cerut direct susținerea politică pentru șefia partidului la congresul PNL din septembrie.

Declarația este o confirmare indirectă a faptului că prim-ministrul intenţionează să candideze la conducerea partidului.

„Domnul Cîţu mi-a cerut direct susţinerea politică. Domnul Orban mi-a cerut prin Violeta Alexandru”, a declarat Ciucu, întrebat fiind dacă potenţialii candidaţi la conducerea PNL i-au cerut să îi susţină.

Florin Cîţu a evitat până în prezent să anunţe o candidatură oficială la conducerea PNL, dar în media numele său a fost intens vehiculat în acest context.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Între 1 iunie şi 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizaţiilor locale, în perioada 1 iulie – 10 august vor fi organizate conferinţele judeţene de alegeri, iar între 10 august şi 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres, conform alephnews.ro.

Vezi și: 

Se rupe PNL în două? Emil Boc dă tonul: ‘Florin Cîțu este viitorul României și al PNL. Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *