Intariri pentru Barcelona din nationala Argentinei! Fotbalistii care pot veni de urgenta langa Messi: ce transferuri se pregatesc pe Camp Nou

 Intariri pentru Barcelona din nationala Argentinei! Fotbalistii care pot veni de urgenta langa Messi: ce transferuri se pregatesc pe Camp Nou

Koeman vrea sa aduca neaparat un fundas central in iarna pentru a intari defensiva. 

Cu Araujo si Umtiti indisponibili, Barcelona mai are doar doi fundasi centrali la dispozitie. Koeman a declarat inca de la sfarsitul perioadei de mercato faptul ca va fi o situatie grea in defensiva, asta dupa ce echipa a ratat repatrierea lui Eric Garcia. 

Koeman ar dori sa aduca cu imprumut un fundas cu experienta si de calitate. Potrivit celor de la SPORT, Barcelona l-ar avea pe lista pe fundasul lui Chelsea, Antonio Rudiger, fotbalist care nu a mai intrat in planurile lui Frank Lampard, iar clubul londonez ar fi deschis negocierilor. 

O alta varianta ar fi cea a lui Shkodran Mustafi de la Arsenal. Fundasul a mai evoluat in Spania pentru Valencia, iar la finalul acestui sezon contractul ii expira. Arsenal ar dori sa-i rezilieze contractul, iar Milan este de asemenea interesata pentru el. 

Totusi, cei de la SPORT scriu ca pe lista cu candidati la postul de fundas la Barcelona se afla si trei argentinieni. Internationalii Fazio (Roma) si German Pezzela (Fiorentina). Cel din urma a fost urmarit de catre clubul catalan, insa Fiorentina a cerut 15 milioane de euro si nu a fost multumita cu un imprumut in vara. 

Pe acceași temă