Ioana Mihăilă începe mandatul cu frică: ‘Îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici’

 Ioana Mihăilă începe mandatul cu frică: ‘Îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici’

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că teama sa cea mai mare, la preluarea mandatului, este aceea de a nu finaliza sau de a nu reuşi să pună „pe drumul cel bun” reformele pe care le plănuieşte.

„Cel mai frică îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici”, a afirmat Ioana Mihăilă, miercuri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

Întrebată dacă fostul ministru Vlad Voiculescu va fi consilierul său, Mihăilă a evitat un răspuns tranşant.

„Echipa se formează în acest moment, dar nu pot să spun că voi şterge cu buretele aspiraţiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătăţii, mandatul este al meu”, a punctat noul ministru.

Ioana Mihăilă a mărturisit, răspunzând unei întrebări, că a discutat cu predecesorul său despre mandatul pe care îl preia. 

„L-am întrebat (pe Vlad Voiculescu – n.r.) dacă crede că voi supravieţui”, a afirmat Ioana Mihăilă, ea precizând că răspunsul fostului ministru a fost că „speră că da”.

Noul ministru a ţinut să precizeze că clinica medicală privată pe care a condus-o nu a fost niciodată în subordinea Ministerului Sănătăţii, iar din luna ianuarie, de când a intrat în echipa de la minister, a întrerupt orice relaţie contractuală cu acea clinică, informează news.ro

Citește și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *