Ion Cristoiu: ‘Noroc că a venit pandemia și să ne rugăm să vină și alte pandemii. Dacă vă uitați la ce spun Cîțu si Iohannis; România a fost o nenorocită de la Cuza încoace’

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a vorbit despre reformele nepopulare anunțate de Coaliția de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR pentru accesarea celor 30 de miliarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

PNRR este și subiect de campanie electorală în PNL, în perspectiva congresului din această toamnă pentru alegerea unui nou șef al partidului, Florin Cîțu creându-și un avantaj din postura de premier.

Păi daca nu era pandemia, nu restartăm România? Nu făceam autostrăzi? Mi s-ar fi părut normal că acești bani, acești bani au fost prezentați ca bani care se adaugă la bugetele naționale și cu ele se face. La noi avem de-a face cu o mitizare a unor bani. Dacă vă uitați la ce spun Cîtu si Iohannis… România a fost o nenorocită de la Cuza încoace.”

Ion Cristoiu a vorbit și despre afacerile din pandemie, semnalate de Raportul Curții de Conturi, dar care nu s-au concretizat până acum în dosare la DNA.

„Noroc că a venit pandemia”

Noroc că a venit pandemia și să ne rugăm să vină și alte pandemii. Ăia au zis că ne dau niște bani, ăia 30 de miliarde, România seculară stă în ei. O Românie săracă, asistată social, nu face nimic. Nu plătește taxe, nu plătește impozite și zice „au venit banii de la Bruxelles”. Spun că odată cu acești bani, România devine alta. Deci este bine că a fost pandemie. Ce este România post-pandemică?”, conform alephnews.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *