Ipoteza care aruncă-n aer scena politică: Se rupe PNL-ul și apare un alt partid!

 Ipoteza care aruncă-n aer scena politică: Se rupe PNL-ul și apare un alt partid!

Sociologul Marius Pieleanu aruncă-n spațiul public o ipoteză incredibilă. Pieleanu susține că în România ar putea apărea un alt partid politic.

În emisiunea lui Radu Tudor, de la Antena 3, Marius Pieleanu a afirmat că, dacă Florin Cîțu câștigă șefia PNL-ului, Ludovic Orban are destui oameni pentru a forma un alt grup parlamentar.

Pentru cei care îl susțin pe Orban în interiorul PNL-ului, da. De altfel, discuția care merită la un moment dat să o facem, poate în viitor, este în ce măsură există riscul în interiorul PNL-ului ca atunci când Florin Cîţu va câștiga alegerile, vechiul PNL, pe o tradiție cu care ne-a obișnuit deja, să își facă un alt partid în frunte cu domnul Orban. Asta este o discuție serioasă.

Măcelul de acum nu ar trebui să dureze o eternitate. Cu o guvernare șchioapă, cu o guvernare în parteneriat, în care nu ai tot controlul, când mai ai două partide politice alături pot face un alt grup parlamentar.

Orban are suficienți oameni și la Cameră și la Senat. La alegeri le trebuie doar 5% ca să intre în viitorul parlament. Eu o văd extrem de fezabilă”, a precizat sociologul Marius Pieleanu.

Facem precizarea că aceasta este doar o ipoteză a lui Pieleanu. Până în acest moment, nu a existat nicio discuție în acest sens. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce vom afla numele viitorului președinte al PNL.

Vezi și

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

EXCLUSIV Rechizitoriu procuror: Pentru a salva instituția, șeful Gărzii de Mediu a permis introducerea în țară a deșeurilor

Demisie din USR-PLUS! ‘Afirm în cunoștință de cauză că USR, PSD, PNL, UDMR sunt aceeași mizerie’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *