Laura Vicol: ‘Un tablou grotesc ni se înfățișează. Cu PNL, USR PLUS și UDMR la guvernare, românii și România pierd’

Deputatul PSD Laura Vicol a lansat critici dure la adresa lui Florin Cîțu și a Coaliției de guvernare: ‘a ajuns să dea afară din Guvern miniștri care nu vor să pună resursele publice la dispoziția campaniei sale pentru șefia PNL‘.

Românii, victimele colaterale ale măcelului din PNL

De câteva săptămâni, asistăm cu toţii, politicieni şi simpli cetăţeni ai acestei ţări, la spectacolul jalnic pe care îl dau cei din PNL, prin liderii lor angrenaţi într-o luptă de putere fără scrupule. Faptul că PNL a ales să devină istorie şi să nu mai fie un partid istoric nu este însă problema mea. Soarta PNL este ultimul lucru care îi preocupă pe români.

Ce ne preocupă, însă, pe toţi este că acest măcel din rândurile PNL îi transformă uşor-uşor pe români în victime colaterale. Guvernarea, şi aşa afectată de incompetenţă, autosuficienţă, corupţie, este pe de-a întregul abandonată.

Un tablou grotesc ni se înfăţişează.

Premierul Cîţu a ajuns să dea afară din Guvern miniştri care nu vor să pună resursele publice la dispoziţia campaniei sale pentru şefia PNL; în calitate de ministru interimar de Finanţe, Florin Cîţu este mai preocupat cu story-urile penibile pe Facebook, în loc să participe la reuniunile ECOFIN; de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu se mai ocupă nimeni, deşi este respins în mod repetat de Comisia Europeană; Ludovic Orban merge prin teritoriu să le reamintească animalelor politice cine le-a pus în funcţii lunile trecute; pericolul unui val 4 al pandemiei se arată la orizont, dar singurii preocupaţi de acest lucru au rămas medicii, a căror ultimă grijă este lupta dintre Cîţu şi Orban.

Ce ne arată de fapt această campanie din PNL?

Indiferent cine va câştiga, dintre Orban şi Cîţu, niciunul nu merită să mai fie premier al Guvernului României.

Lăcomia de putere de care au dat dovadă liderii liberali angrenaţi în această competiţie şi acoliţii lor, lipsa totală de scrupule, dezinteresul faţă de ceea ce înseamnă guvernarea impun o concluzie clară: că este Orban, că este Cîţu, românii şi România pierd; cu PNL, USR şi UDMR la guvernare, românii şi România pierd”, conform agerpres.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *