Lionel Messi nu se dezminte! A facut show la Copa America, cu doua pase decisive si un gol super: Argentina e in semifinale VIDEO

Argentina s-a calificat in semifinalele Copa America, dupa un meci spectaculos facut in fata Ecuadorului pe care l-a castigat cu 3-0. 

Nationala antrenata de Lionel Scaloni a facut spectacol in Goiania (Brazilia), reusind sa se impuna cu 3-0, datorita golurilor marcate de Rodrigo de Paul, Lautaro Martinez si Lionel Messi. Pentru primele doua reusite, starul argentinian a fost cel care a pasat decisiv. 

Golul inscris de Messi a fost o adevarata bijuterie, reusind sa transforme o lovitura libera de la marginea careului, in stilul caracteristic. 

Pentru argentinian a fost cel de-al 76-lea gol marcat pentru nationala si nu mai are nevoie decat de o reusita pentru a egala performanta lui Pele si pentru a deveni cel mai bun marcator din America de Sud.

Semifinalele din Copa America sunt Argentina – Columbia (7 iulie) si Brazilia – Peru (6 iulie). 

  • Lionel Messi nu se dezminte! A facut show la Copa America, cu doua pase decisive si un gol super: Argentina e in semifinale VIDEO

Pe acceași temă