Lovitură dură pentru românii care își doresc o mașină second hand. Dan Barna: ‘O să găsim cea mai bună variantă pentru a nu mai încuraja ca România să fie un cimitir de mașini’

Vicepremierul Dan Barna a declarat că  autoritățile discută „pentru a găsi cea mai bună variantă pentru a nu mai încuraja ca România să fie un cimitir de mașini”.

„Este o discuţie, nu e vorba despre introducerea vreunei noi taxe, este o discuţie legată de cum descurajezi revărsarea de maşini vechi, de maşini mai vechi de 15-20 de ani în piaţa românească, maşinile de care ţările vestice vor să scape. Şi aici, încercăm să găsim şi sunt discuţiile pentru a găsi cea mai bună variantă pentru a nu mai încuraja ca România să fie un cimitir de maşini cum, din păcate, încă mai este cazul”, a declarat Dan Barna, sâmbătă, în judeţul Prahova, răspunzând unei întrebări.

Luna aceasta, şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că Ministerul Transporturilor lucrează la o „propunere de descurajare” a înmatriculării autovehiculelor mai vechi de 15 ani, care sunt mai poluante, acesta afirmând că nu va fi vorba despre o taxă, conform news.ro.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *