LPF a dat verdictul în cazul lui Budescu! Mijlocașul poate evolua în derby-ul cu Dinamo

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 13:38

Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 13:42

Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal au avut variante diferite cu privire la situația lui Budescu. Se pare că, în cele din urmă, acesta ar putea juca, spune Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

„Am discutat cu cei de la FRF, Budescu și-a ispășit suspendarea, nu este niciun fel de problemă. El a primit două etape de suspendare, dar a rămas legitimat la Astra până la data de 15 februarie.

Clubul a disputat două jocuri până când el a fost transferat de Damac, astfel că și-a ispășit suspendarea. Din punctul meu de vedere poate juca fără probleme cu Dinamo, așa mi s-a transmis”, a spus Justin Ștefan, pentru Digi Sport.

Rămâne de văzut dacă forma fizică îi va permite lui Budescu să evolueze împotriva lui Dinamo. Acesta susține că a fost mușcat de un păianjen, iar piciorul său s-a umflat după primul antrenament.

”Am fost mușcat de un păianjen și mi s-a umflat piciorul după antrenament. Am decis să am o zi liberă ca să pot să merg la un medic și să văd despre ce este vorba, să mi se dezumfle piciorul. Sunt Spider-Man de la FCSB, mai ales că se potrivesc culorile”, a spus Budescu.

Pe acceași temă