Ludovic Orban: Acum suntem în doliu și nu este timpul pentru acuzaţii politice

 Ludovic Orban: Acum suntem în doliu și nu este timpul pentru acuzaţii politice

Traversăm o nouă tragedie care îndoliază întreaga Românie. Aș dori, în primul rând, să exprim condoleanțe familiilor îndoliate. De asemenea, sunt cu sufletul alături de cei răniţi şi ȋmi doresc să se ȋnsănătoşească cât mai repede, iar pentru medicul erou, care a dat dovadă de un curaj şi spirit de sacrificiu inegalabil, am un profund respect şi m-am asigurat că va primi cel mai bun tratament posibil pentru afecţiunile sale.

Garantez familiilor victimelor ȋntreg sprijinul Guvernului.

Celula de criză constituită la nivelul MAI a lucrat continuu de la declanșarea incendiului pentru a găsi cele mai bune soluții de tratament pentru victime.

Ministrul Sănătății a ajuns la Neamţ, la locul incidentului, în aproximativ două ore de la producerea tragediei pentru a evalua situația la fața locului. În timp ce vă scriu aceste rânduri, se efectuează o investigație, pentru a afla cauzele incendiului. Le promit românilor că vinovații vor fi identificați și vor fi trași la răspundere cu severitate.

Forțele aeriene române au fost mobilizate la ora 23.15 prin Ministerul Apărării Naționale pentru a-l aduce la București pe medicul erou, Cătălin Denciu.

Tot cu ajutorul MAPN, medicul erou a fost trimis cu aeronava militară, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde este aşteptat să aterizeze la 12.10, pentru a beneficia de cele mai bune ȋngrijiri la centrul cu unele dintre cele mai ȋnalte standarde la nivel european ȋn tratarea arşilor.

Aș vrea să mă opresc aici. Pentru că acum suntem în doliu și nu este timpul pentru acuzaţii politice.”, spune Ludovic Orban.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *