Ludovic Orban, ieșire în forță: ‘Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri’

 Ludovic Orban, ieșire în forță: ‘Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat în cadrul partidului după declarația făcută Florin Cîțu de la tribuna Parlamentului: ”Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri”.

„Eu nu am tranşat congresul. Eu de regulă nu tranşez. Eu adun, susţin, promovez, comunic, ajut, construiesc. Nimeni nu tranşează niciun congres, nimeni nu tranşează nicio conferinţă de alegeri. Singurii care aveţi dreptul să decideţi şi să decideţi exact cum consideraţi dumneavoastră că este bine pentru PNL sunteţi dumneavoastră, membrii PNL, cei care duceţi toate bătăliile electorale, cei care luptaţi pentru promovarea mesajului şi cei care sunteţi parte la toate victoriile”, a spus Orban la Conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Sector 5.

El a arătat că „a preluat partidul într-un moment dificil, după o înfrângere electorală şi într-o perioadă în care foarte mulţi membri ai PNL de multe ori nu spuneau cu toată încrederea că sunt membri ai PNL”.

„Astăzi, fiecare membru al PNL poate să fie mândru de tot ce a realizat PNL în aceşti patru ani, de toate victoriile pe care le-a realizat, de toate eforturile pe care le-a făcut pentru a scoate România de pe direcţia greşită, pentru a alunga PSD de la guvernare, pentru a bate PSD în aproape toate alegerile şi mai ales pentru faptul că am avut capacitatea să devenim principalul partid de guvernământ, cel care în următorii patru ani va arăta cu adevărat ce înseamnă dezvoltarea României”, a mai declarat Orban.

Imediat după alegerile interne, potrivit acestuia, PNL trebuie să se pregătească, susţinând că în Sectorul 5 alegerile locale vor avea loc mai repede de 2024.

„Imediat după aceste alegeri, noi trebuie să ne pregătim de alegeri. În Sectorul 5 nu vor fi alegeri, după părerea mea, în 2024, ci vor fi alegeri mai repede. Imediat trebuie să analizăm, să facem toate studiile, toate cercetările să desemnăm cel mai bun potenţial candidat şi să începem campania electorală. O conjunctură cum am avut (…) va fi foarte greu de regăsit în perioada care va urma. Nu vreau să comentez nimic acum pe această temă, dar vă spun că dacă ne organizăm bine, dacă identificăm candidatul potrivit, dacă începem campania şi arătăm locuitorilor Sectorului 5 că au şi ei şansa să trăiască o viaţă adevărată, o viaţă în civilizaţie, respect din partea autorităţilor, o viaţă în care să beneficieze de cele mai bune servicii şi să aibă o calitate crescută a vieţii putem câştiga Primăria Sectorului 5”, a spus Orban.

Vezi și:

Ludovic Orban, săgeți către Florin Cîțu după explozia de la Petromidia: ‘Unde era necesară prezența mea întotdeauna am căutat să fiu prezent’

Victorie pentru Ludovic Orban în fața lui Florin Cîțu! ‘Echipa noastră a câștigat categoric’

Discuția care aruncă-n aer PNL-ul! Tabăra lui Ludovic Orban și-ar cumpăra susținători

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *