Ludovic Orban îi arată lui Florin Cîțu cine e șeful în PNL! Directivă pentru Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR

 Ludovic Orban îi arată lui Florin Cîțu cine e șeful în PNL! Directivă pentru Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, îi dă o directivă clară șefului Guvernului, Florin Cîțu.

Orban îi transmite lui Cîțu că trebuie să înceapă, încă de pe acum, pregătirea PNDL 3, astfel la anul să intre în funcțiune.

„Investițiile în dezvoltarea comunităților locale nu au voie să se oprească! Este imperios ca, încă de pe acum, să înceapă pregătirea PNDL 3 la modul foarte concret, astfel încât de anul viitor să intre efectiv în funcțiune.

Noile proiecte de infrastructură au nevoie de un timp rezonabil de pregătire și de suficient timp pentru implementare, astfel încât în comunitățile locale să se resimtă impactul pozitiv în următorii 2-3 ani.

Cel puțin 40 de miliarde de lei, pe o bugetare serioasă cu planificare multianuală, trebuie prevăzuți pentru PNDL 3, iar această sumă trebuie să vizeze dezvoltarea infrastructurilor rutiere, de gaz, de apă și canal. Cum am mai precizat, spațiul bugetar se deschide deja, pe măsură ce PNDL 1 și 2 ajung la final.

Pentru acest lucru, de la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate cu toate părțile interesate, pe un calendar clar, pentru a defini criteriile necesare pentru accesarea acestor fonduri de dezvoltare. Este prea puțin important cum se va numi noul program, esențial este ca acesta să nu rămână doar la stadiul de planuri, promisiuni și bune intenții.

În mod evident, va trebui să ținem cont și de alocările preferențiale ale guvernărilor PSD și să oferim o compensare justificată acelor comunități locale discriminate pe criterii politice. Toate comunitățile locale au nevoie de aceeași șansă la dezvoltare, or este datoria Partidului Național Liberal să facă dreptate și în această privință.

Deviza Partidului Național Liberal, pentru care fiecare dintre primarii noștri au cerut anul trecut încrederea cetățenilor, a fost aceea că „Dezvoltăm România”, iar acest program înseamnă că trebuie să dezvoltăm fiecare comunitate locală.”, este mesajul lui Ludovic Orban.

Vezi și

Polițiștii cer demisia ministrului Lucian Bode! ‘Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor Cosa Nostra’

Rectificarea bugetară vine cu vești proaste pentru pensionari, copii și asistații sociali. Guvernul va tăia din fondurile alocate pentru aceștia

Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

SURSE Efectul contractului semnat de Clotilde Armand cu noul operator de salubritate: Locuitorii din Sectorul 1 ar urma să plătească mai mult pentru curățenie

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, detalii de ultimă oră despre organizarea referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand: ‘După decizia unui magistrat, vom hotărî în interiorul partidului’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *