Ludovic Orban îi ‘educă’ pe liberalii din tabăra Cîțu: ‘M-aș bucura foarte mult ca să gândească la fel și să nu mai existe susținători ai mei care să aibă de suferit’

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un mesaj pentru susținătorii lui Florin Cîțu pentru a înceta cu atacurile în interiorul partidului.

Liderul PNL își dorește ca niciun membrul liberal ce îl susține pentru un nou mandat la conducerea partidului să nu mai aibă de suferit din această cauză.

Pentru mine, unitatea Partidului Naţional Liberal este fundamentală. Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine. Am demonstrat acest lucru, nimeni din echipa contracandidatului meu de la Congres nu a avut de suferit, ci dimpotrivă, foarte mulţi au putut să-şi urmărească obiectivele de carieră şi să înregistreze victorii importante, să ocupe poziţii importante, pentru că pentru mine nu există delict de opinie în Partidului Naţional Liberal.

Opţiunea fiecărui om trebuie să fie luată liber, pe baza propriului discernământ, propriei evaluări, pe baza propriei opinii despre care trebuie să fie viitorul Partidului Naţional Liberal. M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a afirmat Ludovic Orban duminică, conform news.ro.

El a adăugat că „echipa sa este întreg Partidul Naţional Liberal”, chiar şi aceia care nu au fost de acord cu el.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *