Ludovic Orban: ‘Treaba noastră este să rezolvăm toate problemele și să asigurăm reducerea numărului de infectări’

 Ludovic Orban: ‘Treaba noastră este să rezolvăm toate problemele și să asigurăm reducerea numărului de infectări’

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat  că „întotdeauna există responsabili, există vinovați individuali pentru fiecare nerealizare”, referindu-se astfel la declarația ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, care a vorbit despre o vinovăție colectivă în ceea ce privește tragedia de la Spitalul din Piatra Neamț.

„Într-un moment dificil, a făcut o declaraţie (n.r. – ministrul Sănătăţii). Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individuali pentru fiecare nerealizare. Din punctul meu de vedere acum, în schimb, treaba noastră este să rezolvăm toate problemele, să asigurăm reducerea numărului de infectări, prin respectarea normelor de protecţie sanitară, să asigurăm tratarea pacienţilor care se îmbolnăvesc şi să găsim soluţii pentru orice situaţie care apare, inclusiv soluţia de a putea realiza rapid orice lucrare e necesară, de modernizare, de reparaţii, pentru a putea conferi siguranţă în secţiile de Terapie Intensivă – siguranţă care este oricum în secţiile de Terapie Intensivă.

Nu trebuie judecate toate secţiile de Terapie Intensivă după ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ, dar vrem să ne asigurăm o dată în plus şi mai mult decât atât, să sprijinim managementul spitalelor, pentru a putea asigura toate dotările şi lucrările necesare în secţiile de Terapie Intensivă”, a arătat premierul, după o întâlnire la MS, conform agerpres.ro.

Citește și:

Atenție, pensionari! Casa Națională de Pensii Publice: ‘Sumele vor fi restituite în luna decembrie’

Firmele românești care au depășit criza economică generată de pandemie și au reușit să obțină profit. Ce metode au folosit

Document. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde au ars de vii 10 persoane, organizează un concurs pentru ocuparea funcției de manager, în această perioadă

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *