Connect with us

Manuela Hărăbor: ‘Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești’

Cultură

Manuela Hărăbor: ‘Vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești’

Actrița Manuela Hărăbor a vorbit despre măsurile restrictive luate de autorități în pandemie, dar și despre vaccinul anti-COVID- 19:”A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. Oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc”.

Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chime și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumitre țări au făcut asta”.

Actrița a povestit că suferă și ea din cauza restricțiilor impuse asupra teatrelor.

„Mă doare când se aruncă vorbe: foacare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.

A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit”, a mai spus actrița.

Invitata lui Marius Tucă a subliniat că „oamenilor le este atât de frică de moarte, încât nu mai trăiesc”.

A trăi este o asumare. Dacă stau și mă las guvernată de acestă criză sunt atât de deschisă să fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc”, conform alephnews.ro.

Citește și:

EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

Vești importante pentru șoferi! RCA se majorează cu până la 10% . Ce a dus la această scumpire

E oficial! O nouă categorie de angajați va primi stimulentul de risc de 2.500 de lei

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Cultură

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top