Marcel Ciolacu anunță căderea Guvernului! ‘Cu #JosCîțu rezolvăm totul marțea viitoare’/Operațiune declanșată la nivel național

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, anunță că Guvernul Cîțu va cădea săptămâna viitoare.

Mai mult, șeful PSD spune că a lansat campania națională de strângere de semnături pentru susținerea proiectului PSD privind plafonarea prețurilor energiei și gazelor.

„Am lansat campania națională de strângere de semnături pentru susținerea proiectului nostru de lege privind plafonarea prețurilor energiei și gazelor. Nu vrem doar să stopăm creșterea facturilor, ci să și compensăm o parte dintre scumpirile deja operate de furnizori. Este o lege vitală pentru milioane de familii înaintea sezonului rece. Fără acest sprijin, românii vor trăi câteva luni crâncene.

În țările care au luat măsuri similare, oamenii văd rapid efectele. În Italia, Guvernul a alocat deja trei miliarde pentru susținerea consumatorilor, iar populația simte deja la jumătate impactul creșterii prețurilor.

De aceea, semnăturile voastre pentru a sprijini dezbaterea rapidă a acestui proiect sunt extrem de importante. În fața unui suport popular masiv, parlamentarii puterii nu se vor mai opune – cum a făcut luni întregi Cîțu, dintr-o ambiție prostească – soluției plafonării.
Cu #JosCîțu rezolvăm totul marțea viitoare. Acum, la fel de important este să reusim să dăm și #josfacturile!
https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/”, transmite Marcel Ciolacu.

Vezi și

Este oficial! Acești salariați vor beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu 15 ani

Se modifică uniformele polițiștilor! HG-ul a fost publicat în Monitorul Oficial! Hainele vor fi termoizolante

EXCLUSIV Noi informații în cazul luptătorului de la Trupele Speciale care acuză că a fost executat de cei pe care îi pregătea: Marcel Vela și Traian Berbeceanu au intervenit în favoarea sa

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *