Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu de inconștiență: ‘Deja a început în toată Europa. Cum să ieși să anunți relaxări?’

Șeful Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu de inconștiență, după ce șeful Guvernului a anunțat „relaxări, nu restricții”.

Marcel Ciolacu spune că este evident că urmează valul patru de coronavirus, având în vedere ceea ce se întâmplă în toată Europa.

În acest context, Ciolacu întreabă „Cum să ieși să anunți relaxări?

Credibilitatea Guvernului vine din aceste decizii. Ne aducem aminte, în plină pandemie în care Premierul spunea ceva, Ministrul Sănătății altceva. Este evident că urmează valul patru. Deja a început în toată Europa, evident că va fi lovită și România de acest val patru. Cum să ieși și să anunți relaxări?”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD, la Antena 3.

Ei joacă în logica electorală, ca vestitorii primăverii, a veștilor bune. După o săptămână scot pe altul la televizor sau iese domnul Iohannis, că e Guvernul său, și anunță că se impun niște restricții. După ce câștigă Cîțu alegerile PNL se schimbă iar, vestitorul bun devine domnul Iohannis și vestitorul rău Cîțu”, a mai spus Ciolacu, la Antena 3.

Vezi și Un minister USR-PLUS este aruncat în aer! Sistemul pile și cunoștințe merge și la noul Guvern!

EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *