Marcel Ciolacu, mesaj ferm: ‘Este exclus ca PSD-ul să facă guvern cu Partidul Național Liberal’

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a precizat că exclude posibilitatea unui guvern format de PSD alături de PNL. 

„Nici nu mă interesează cine o să fie şef la PNL. M-ar fi interesat, totuşi, ca România să arate altfel şi altele să fie priorităţile, măcar ale Guvernului României sau ale preşedintelui Camerei Deputaţilor. Este exclus ca PSD-ul să facă guvern cu Partidul Naţional Liberal. Domnul Orban a zis că partidul care câştigă alegerile trebuie să propună primul ministru.

Pe urmă s-a răzgândit, cel care pierde alegerile trebuie să-şi dea demisia. Şi-a dat demisia de la Guvern, de parcă Guvernul conta, nu partidul. Eu vă reamintesc că este un domn la Cotroceni, domnul Iohannis, care şi-a dorit guvernul său. Să gestioneze guvernul său. Nu mă interesează nici ce se întâmplă în coaliţie – au transformat Guvernul  României în guvern de coaliţie, acuma l-au transformat în puşculiţă politică pentru alegeri interne, ba că-s la USR, ba că-s la PNL.

Dacă dumneavoastră credeţi că eu, Marcel Ciolacu, o să le cer colegilor mei să intrăm într-o asemenea aventură cu astfel de oameni, vă înşelaţi amarnic. Este exclus ca Partidul Social Democrat să susţină vreun guvern minoritar PNL, ca să se înţeleagă foarte clar, sau să intre la guvernare cu Partidul Naţional Liberal. Sub nicio formă. Există şi alte instrumente democratice”, a afirmat Marcel Ciolacu, conform news.ro.
El a spus că un astfel de instrument îl reprezintă alegerile anticipate.

Ciolacu i-a catalogat pe membrii actualei coaliţii de guvernare drept „mai mult decât hoţi”.

Vezi și:

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *